COVID revalidatie

COVID revalidatie

Nieuw bij REHABfysio is de COVID revalidatie. Deze multidisciplinaire behandeling is bedoeld voor patiënten die inmiddels geen corona meer hebben, maar nog langdurig last hebben van coronaklachten. Excoronapatiënten kunnen nog geruime tijd last hebben van lichamelijke en geestelijke klachten. Wij helpen, met een ergotherapeut en een diëtist, onze patiënten om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tijdens de revalidatie worden er verschillende kracht- en conditietesten gedaan. Periodiek wordt bijgehouden hoe deze resultaten verbeteren. Om deze resultaten te verbeteren wordt er oefentherapie aangeboden om conditie en kracht weer op te bouwen. Hierbij zorgen wij voor een goede dosering, waardoor de therapie niet te belastend is maar er wel vooruitgang te zien is. Tijdens de revalidatie kunt u bij ons op locatie sporten, ook meten wij uw saturatie.

Vergoeding
Het traject wordt in veel gevallen een half jaar vergoed door de verzekeraar. Indien de specialist het nodig acht kan hier dit nog een half jaar verlengt worden.